HCI 100 Jaar Aftrap (2) 1200X400
Logo BC Beton 100 Combi (1)
HCI 100 Jaar Aftrap (4)
HCI Luchtfoto HCI Hengelo

HCI Betonindustrie: kwaliteit in beton

HCI Betonindustrie BV is een moderne, innovatieve en betrouwbare producent van prefab betonelementen voor de bouw en de agrarische sector.

HCI denkt met u mee om uw project bouwkundig, financieel en bouwtechnisch optimaal uit te werken. Met behulp van 3D BIM modellen worden het prefab betonelementen afgestemd op de onderdelen van de andere bouwpartners. Met moderne productietechnieken en voortdurende kwaliteitsbewaking leveren we hoogwaardige prefab betonelementen, voorzien van KOMO-certificering en naadloos aansluitend op de behoeften van de markt.

Door onze platte organisatie met korte lijnen kunnen we snel en efficiƫnt reageren op de wensen van onze klanten. Een perfecte levering op exact het afgesproken tijdstip is voor ons vanzelfsprekend zodat u gewoon verder kunt met uw werk.
Kwaliteit op tijd noemen we dat.

Via onze LinkedIn-pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en de projecten waar wij een bijdrage aan mogen leveren. Door HCI Betonindustrie op LinkedIn te volgen, ontvangt u vanzelf een melding bij nieuwe berichten.