(Aankomend) Hoofd Bedrijfsbureau

Ben jij bouwkundig onderlegd én kan je organiseren? Dan zoeken wij jou!

HCI BetonIndustrie maakt deel uit van een Achterhoeks familiebedrijf dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert. Tijden veranderen en HCI verandert mee.

Waar we begonnen met de productie van betonelementen vanaf toegeleverde tekeningen, zijn we nu een volwaardig bouwpartner bij de ontwikkeling van bouwprojecten van ontwerpmodel tot oplevering. Als prefab betonproducent hebben we veel kennis en kunde ontwikkeld op het gebied van bouwtechniek; esthetica, bouwfysica, constructie, planning en uitvoering. Meedenken, adviseren en ontzorgen van onze opdrachtgevers staan bij ons voorop.

Wij zoeken versterking voor ons managementteam.

Een geschikte kandidaat die ons hoofd bedrijfsbureau over een paar jaar kan opvolgen. Naast deze functie bieden we je een intern opleidingstraject aan waarbij alle facetten van het bedrijf worden doorlopen en je de kans krijgt je kennis te verdiepen en je verder te ontwikkelen.

Heb je een bouwkundige opleiding op HBO-niveau en enige jaren ervaring in de bouw? Kijk dan voor uitgebreide informatie over deze functie op deze functieomschrijving.
Om een beter beeld te geven van wat er in onze fabriek gebeurd, hebben we vacaturefilmpjes gemaakt. Deze vind je bij de betreffende vacatures. Een voorbeeld vind je onderstaand.


Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met CV. Dit kan via onderstaand formulier of per email aan Jan Stronks; j.stronks@hci.nl - telefoon 0575-468144.

Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en het bedrijf te laten zien - indien gewenst buiten bedrijfsuren. 

Solliciteren

(Aankomend) Hoofd Bedrijfsbureau
Mensen Calculator

Ga terug