Kraanmachinist

Sta jij je mannetje aan de kraan?

HCI BetonIndustrie maakt deel uit van een Achterhoeks familiebedrijf dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert. Bij HCI Betonindustrie maken we prefab zichtbeton. Maatwerk en vakwerk, projectspecifiek voor onze klanten. Denk daarbij aan balkons, galerijen, trappen, consoles, kolommen, gevels, etc.

In onze fabriek maken we zelf betonmortel. Met een kubel in de kraan wordt deze vloeibare beton in de mal gestort. De volgende morgen al is het element hard genoeg om uit de mal te halen. Bij de nacontrole wordt het element gedraaid en gecontroleerd. Deze werkzaamheden doen we met bovenloopkranen in de fabriek.
De elementen die klaar zijn gaan op een kar of met de heftruck naar buiten om opgeslagen te worden op het tasveld. Het wegleggen van de elementen en het laden van de vrachtauto's doen we met de grote portaalkraan buiten.

In de fabriek bepaalt de kraanmachinist in overleg met de halchef de stortvolgorde, stuur jij op de kwaliteit van de betonmortel en zorg jij dat jouw collega's hun werk kunnen doen.
Buiten op het tasveld houd jij het overzicht en weet je waar welk element ligt. Je hebt contact met de chauffeurs en zorgt dat de vrachtwagens veilig op pad kunnen. 

Wordt je enthousiast van bovenstaande beschrijving, dan vind je meer informatie in deze functieomschrijving. Ervaring aan de kraan is geen vereiste. Ben je enthousiast, dan leiden we je graag op. 

Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met CV. Dit kan via onderstaand formulier of per email aan Jan Stronks; j.stronks@hci.nl - telefoon 0575-468144.
Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en het bedrijf te laten zien. 

Solliciteren

Kraanmachinist
HCI Tasveld Kraan

Ga terug