Mallenmaker

Heb jij het in je vingers?

HCI is een familiebedrijf dat dit jaar haar 100 jarige bestaan viert. HCI bestaat uit Bouwcenter HCI met 5 vestigingen in de regio en HCI Betonindustrie. Sinds 1921 is HCI een betrouwbare partner in de bouw.
Bij HCI Betonindustrie maken we prefab zichtbeton. Maatwerk en vakwerk, projectspecifiek voor onze klanten. Denk daarbij aan balkons, galerijen, trappen, consoles, kolommen, gevels, etc. Hierbij werken wij voor de grote aannemers aan spraakmakende projecten.

In onze fabriek maken we projectspecifieke betonelementen. Samen met de klant wordt het ontwerp uitgewerkt waarbij de vorm, kleur, afwerking, antislip loopvlak en constructieve eigenschappen worden met de klant uitgewerkt tot productietekeningen. Daarbij schuwen wij wenteltrappen, krommingen, profileringen, logo's en in te storten steenstrips niet.

De mallen waarin de beton gegoten wordt, maken we veel van hout, deels in staal. We werken met 10 mallen makers die worden aangestuurd door de halchef mallenmakerij. Het werk bestaat uit het aanpassen van de mallen die in productie zijn en het maken van nieuwe mallen. 

Wij zoeken versterking in onze timmerwerkplaats. Ervaring in de mallenmakerij is geen vereiste. Als jij enthousiast bent, leren wij jou het vak graag. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een leermeester die nieuwe collega's en stagelopers begeleidt.
Wordt je enthousiast? Bekijk dan onderstaand filmpje en lees de uitgebreide informatie in de functieomschrijving.

Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met CV. Dit kan via onderstaand formulier of per email aan Jan Stronks; j.stronks@hci.nl - telefoon 0575-468144.
Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en het bedrijf te laten zien. 

Solliciteren

Mallenmaker
Mensen Opleiding

Ga terug