Allround productiemedewerker

Vakmensen gezocht!

HCI is een familiebedrijf dat dit jaar haar 100 jarige bestaan viert. HCI bestaat uit Bouwcenter HCI met 5 vestigingen in de regio en HCI Betonindustrie. Sinds 1921 is HCI een betrouwbare partner in de bouw.
Bij HCI Betonindustrie maken we prefab zichtbeton. Maatwerk en vakwerk, projectspecifiek voor onze klanten. Denk daarbij aan balkons, galerijen, trappen, consoles, kolommen, gevels, etc. Hierbij werken wij voor de grote aannemers aan spraakmakende projecten.

In onze fabriek maken we projectspecifieke betonelementen. Samen met de klant wordt het ontwerp uitgewerkt waarbij de vorm, kleur, afwerking, antislip loopvlak en constructieve eigenschappen worden met de klant uitgewerkt tot productietekeningen. Daarbij schuwen wij wenteltrappen, krommingen, profileringen, logo's en in te storten steenstrips niet.

Wij zoeken versterking voor in de productie. We werken in vaste teams van ongeveer 8 man met een meewerkend voorman in dagdienst. De werkzaamheden bestaan uit verschillende taken zoals het lossen van de mallen, het installeren van de wapening, elektra, hijspunten, sparingen, steenstrips, enzovoorts. Daarna wordt de beton gestort en afgewerkt. De volgende dag worden de elementen gelost en gecontroleerd waarna ze naar buiten mogen. Afhankelijk van jouw interesse en kunde zullen de werkzaamheden en verantwoording worden uitgebreid met heftruckwerk, kraanwerk, betonreparaties, stralen, verlijmen steenstrips, kwaliteitscontrole, enzovoorts.
Elk element is anders, elke dag is anders, voor ieder wat wils.

Ervaring met beton is geen vereiste. Als jij enthousiast bent, leren wij jou het vak graag. We zijn een erkend leerbedrijf dus stagelopers of BBL'ers zijn ook meer dan welkom.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onderstaand filmpje en lees de uitgebreide informatie in de functieomschrijving.


Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met CV. Dit kan via onderstaand formulier of per email aan Jan Stronks; j.stronks@hci.nl - telefoon 0575-468144.
Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en het bedrijf te laten zien.

Solliciteren

Allround productiemedewerker
Kwaliteit Beton

Ga terug