Zelfstandig onderhoudsmonteur

Ben jij onze fabriek de baas?

HCI is een familiebedrijf dat dit jaar haar 100 jarige bestaan viert. HCI bestaat uit Bouwcenter HCI met 5 vestigingen in de regio en HCI Betonindustrie. Sinds 1921 is HCI een betrouwbare partner in de bouw.
Bij HCI Betonindustrie maken we prefab zichtbeton. Maatwerk en vakwerk, projectspecifiek voor onze klanten. Denk daarbij aan balkons, galerijen, trappen, consoles, kolommen, gevels, etc.

In onze fabriek maken we zelf betonmortel in onze betoncentrale. De mortel wordt met een kubelwagen naar de stortplaatsen getransporteerd en met de bovenloopkranen in de mallen gestort. De volgende dag worden de elementen gelost, gedraaid, gecontroleerd en naar buiten getransporteerd. Dit doen we met bovenloopkranen, portaalkranen en heftrucks. In onze mallenmakerij werken we nog met houtbewerkingsmachines. 

Wij zoeken versterking voor onze technische dienst. Een tweede man/vrouw om het onderhoud te professionaliseren en meer capaciteit te hebben voor extra projecten.

Heb jij een brede kennis van onderhoud? Houd je van gestructureerd en planmatig werken? En onderhoud jij contact met onze partners? Kijk dan voor meer informatie naar onderstaande film en lees de uitgebreide functieomschrijving.


Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met CV. Dit kan via onderstaand formulier of per email aan Jan Stronks; j.stronks@hci.nl - telefoon 0575-468144.
Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en het bedrijf te laten zien. 

Solliciteren

Zelfstandig onderhoudsmonteur
HCI Timmwerkplaats

Ga terug